ДОПОМОГА

Лисий з "Кварталу" розповів про секс зі слабкості та антикризову сім'ю

12 February 2009, 11:45

Лисий Женя зі студії "Квартал 95" - вже і знаменитість "Танців з зірками", і одружений чоловік, і татко. При цьому чолов‘яга знає ціну своїй сім‘ї, своїй лисині і знає, що дочка та дружина - найкраща анти кризисна терапія.

А ще 27-річний Євген Кошовий розповів, що перший секс у нього був - через хвилинну слабкість.

"Мені було 17 років, це була навіть не студентська закоханість, а хвилинна слабкість. Після цього ми просто дивилися одне одному в очі та спілкувалися", - поділився інтимними спогадами Женя в інтерв‘ю "Бліку".

Проте на схильність до сексу без почуттів Кошовий, судячи з його слів, не страждає.

"Секс без почуттів - це коли по-п'яні. Випив, закортіло - гайда! Звичайно, всяке бувало. Я ніколи не був фанатом того, щоб напиватися і шалено йти шукати кого-то", - запевняє він.

Причому жінок у житті лисого "квартальщика" було... Одним словом, були жінки.

"Я їх на пальцях не перелічував. Хоча, напевно, пальців на руках і ногах вистачило б. Але й цього достатньо, щоб отримати життєвий досвід і поділитися ним зі своєю коханою дружиною", - каже Євген.

Між іншим, за словами гумориста, його тоді ще майбутня дружина Ксенія підкорила його своєю байдужістю до нього.

"Це виявилося великою рідкістю. І я закохався! До того ж, як пізніше виявилося, Ксенія дуже смачно готує гороховий суп з копченою куркою!" - чомусь додає Кошовий.

Між іншим, при тому, що жінка Жені - колишня танцівниця, вона чоловіка часто стриптизом не балує.

"Зараз всі її та мої думки спрямовані на виховання Варенькі. Нам і без цього здорово! А що стосується самого стриптизу, подивитися його можу. Якщо це справді красиво", - коментує це Лисий.

Він, до речі, намагається. Як сам каже, бути ідеальним чоловіком.

"Але Ксенія часто скаржиться, що через роботу я не приділяю їй належної уваги і не ношу каву в ліжко. Але я буду старатися! І виправлятися, адже попереду - День закоханих, 8 березня, день народження!" - обіцяє квартальщика.

 

До слова, 15-го січня дочці Кошового Варварі виповнився рік. І, за словами Жені колеги привітали його просто чудово: "Варі надарували багато подарунків, у тому числі хрестик з білого золота з діамантами. Увечері ми попрямували у ресторан, де і продовжили святкування!".

"А коли я приходжу голодний, втомлений з роботи і дивлюсь на свою маленьку доньку, яка мені махає ручками і каже "тато" - я розумію, криза мені до одного місця! У мене є сім'я - і це найголовніше!" - тішить сімейністю Женя.

А ще Женя розповів про свого друга з витверезника. І що не виходив на сцену в нетверезому стані.

"Ні. Та й навіщо? Тоді ти не розумієш, як грати свою роль, Ти ж сам собі робиш гірше! Хоча зрозуміло, що кожен артист перед виходом на сцену випиває 50-100 грамів коньяку. Це не правило, а традиція така. Якщо співаєш наживо, а ми це часто робимо в "кварталі", це відмінний спосіб розігріти голосові зв'язки. Виходиш і даєш глядачеві прикурити!" - зізнається він.

 

"А у студентстві, звісно, все було, і під руки виносили і ... У мене був найкращий друг, який працював у витверезнику. То він мене відпоював марганцівкою, носив таблетки", - сміється гуморист.

"Ну, а що стосується лисини, ще 8 років тому я мріяв про модельні зачіски, а тепер навіть не можу уявити себе без лисої голови. Можна сказати, це моє достоїнство. А ще вуха, тому що з волоссям їх не було видно, коли вони стирчали, а зараз видно!" - хизується Євген.

При цьому Лисий намагається голити голову раз на три дні

"Навіть, якщо забуваю, волосся трохи відростає і починає чесатися. Іноді на відпочинку я лінуюся і дозволяю собі не голитися довше. А що стосується дружини... Ксенія дійсно допомагала мені раніше голити голову, коли я ще погано знав усі таємні місця свого достоїнства".

 

Також зізнався Лисий, що його не збуджує атрибутика з секс-шопів. Каже, він - не фанат таких іграшок, йому й так вистачає тепла та ласки. А для різноманіття, як вважає Женя, краще змінити місце локації - наприклад ванна. "Але у ній не завжди зручно, тому що вона маленька", - додав веселун.

Фото "Бліка" та з сайту "Квартал 95"

http://tabloid.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі