Події

В Житомирской области изъят арсенал оружия

14 February 2009, 11:30

У Житомирській області працівники Романівського РВ під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання у будинку 51-річного жителя с. Камінь виявили саморобний вогнепальний пристрій дульно-зарядного шомпольного типу калібру 13 мм у вигляді рушниці з дерев’яним пістолетним прикладом.

У с. Булдичеві цього ж району оперативники вилучили ще один саморобний вогнепальний пристрій дульно-зарядного шомпольного типу у вигляді рушниці з дерев’яним пістолетним прикладом, що належав 45-річному місцевому жителю.

13 лютого дільничні інспектори Коростенського райвідділу міліції у будинку 31-річного жителя с. Ушиці виявили саморобний вогнепальний пристрій дульно-зарядного шомпольного типу калібру 15 мм та довжиною ствола 72 см з дерев’яним пістолетним прикладом.

Вилучений арсенал зброї працівниками міліції направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС.

Шановні громадяни! Нагадуємо Вам, що за носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу статтею 263 Кримінального Кодексу України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Про
це повідомляє
ВЗГ УМВС України у Житомирській області.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі