Економіка

Житомирська область отримає у 2007 з держбюджету році на фінансування соціальних інвестиційних проектів 28342,7 тис. грн.

19 June 2007, 10:42

Голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко 18 червня 2007 року видав розпорядження №220 "Про перелік об’єктів, що фінансуються у 2007 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виконання інвестиційних проектів, спрямованих на соціально-економічний розвиток регіонів, заходів з попередження аварій і запобігання техногенним катастрофам у житлово-комунальному господарстві та на інших об’єктах комунальної власності, в тому числі на ремонт і реконструкцію теплових мереж та котелень".

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Фінансування таких об’єктів за рахунок субвенції з державного бюджету передбачено в обсязі 28342,70 тис. грн. На ремонт та реконструкцію об’єктів водопостачання та водовідведення передбачається надання 16596,4 тис. грн. субвенцій з державного бюджету. На ремонт об’єктів житлового господарства – 4683,3 тис. грн. На ремонт і реконструкцію теплових мереж і котелень – 7063 тис. грн.

Так, зокрема, буде виділено 1328 тис. грн. на реконструкцію хлораторної першого підйому в Житомирі. 1749,9 тис. грн. – для розширення до 12 тис. куб. м на добу водоочисних споруд м. Бердичева. 942,7 тис. грн. планується виділити для капітального ремонту системи централізованого водопостачання, станції знезалізнення, водогінної мережі та артезіанських свердловин м. Олевськ. 1000 тис. грн. буде виділено на реконструкцію під котельню центрального теплового пункту на вул.Вітрука,10 в м.Житомирі. 2003,3 тис. грн. – на реконструкцію зовнішніх та відбудованих електричних мереж в смт Нова-Борова Володарсько-Волинського району.

Райдержадміністраціям та міськвиконкомам спільно із замовниками по будівництву, реконструкції та капітальному ремонту зазначених об’єктів доручено забезпечити використання субвенції згідно з Порядком надання та використання у 2007 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виконання інвестиційних проектів, спрямованих на соціально-економічний розвиток регіонів, заходів з попередження аварій і запобігання техногенним катастрофам у житлово-комунальному господарстві та на інших об’єктах комунальної власності, в тому числі на ремонт і реконструкцію теплових мереж та котелень, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.03.07 №330.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі