Події

У Житомирській області за добу викрито 4 факти незаконного обігу наркотиків

18 February 2009, 11:01

16 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в області упродовж минулої доби, 12 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 3 шахрайства, 4 факти незаконного обігу наркотиків та інші.

15 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

Дільничні інспектори Житомирського РВ у ході проведення оперативно-розшукових заходів у будинку 24-річного жителя с. Піщанки виявили подрібнену рослинну масу зеленого кольору, яка згідно з висновком експертів є наркотичним засобом - марихуаною вагою 17 гр.

Психотропний засіб - метамфетамін вилучили працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Богунського РВ у раніше судимого 26-річного жителя обласного центру по проспекту Миру.

Оперативники Коростенського МВ в ході проведення оперативно-розшукових заходів в с. Сингаї, у будинку раніше судимого 30-річного мешканця виявили подрібнену рослинну масу зеленого кольору. Проведене експертне дослідження підтвердило, що вилучена сировина є марихуаною вагою 28 гр.

17 лютого у ході розслідування кримінальної справи, порушеної відносно 23-річного жителя с. Старої Чорториї Любарського району, додатково встановлено, що підозрюваний схилив до вживання наркотичного засобу 22-річного односельчанина, передавши при цьому йому маріхуану.

Шановні громадяни, нагадуємо Вам, що статтею 307 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.
Про це повідомляє ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі