Події

В Житомирской области Тойота сбила шестиклассника. Мальчик погиб на месте ДТП. ФОТО

18 February 2009, 18:07

16 лютого близько 19.20 на 107 км а/д Київ-Чоп у Житомирській області, неподалік Коростишева, водій автомобіля Тойота, житель Київської обл., 1962 р.н.,  рухаючись по лівій смузі в напрямку м. Києва, здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода мешканця м. Коростишів, 1997 р.н., який навчався в 6 класі ЗОШ №3 м. Коростишева. Хлопчик переходив дорогу справа наліво по ходу руху автомобіля, у невстановленому для цього місці. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

 

 

 

Нерідко в дорожньо – транспортних пригодах гинуть діти. Нещасні випадки з ними трапляються тому, що більшість батьків не привчають дітей до сурової дисципліни і виконання Правил дорожнього руху. Часто самі дорослі не стають прикладом для дітей і підлітків. Багато із них байдуже спостерігають за малолітніми порушниками, не роблять їм зауваження і не забороняють їм пустощі біля дроги. Для того, щоб не було нещасних випадків з дітьми, необхідно повсякденно піклуватися про це, не залишати дітей без нагляду на вулиці. При переході дороги потрібно тримати дитину за руку. Гуляючи з дітьми, не відволікатися від спостереження за їх поведінкою. Частіше нагадувати дітям про необхідність чіткого виконання Правил дорожнього руху.                                                    

Шановні пішоходи! Не виходьте раптово на проїжджу частину вулиці, пам’ятайте, що різко автомобіль зупинити неможливо і ваша неочікувана поява перед транспортом може призвести до невиправної біди. Про це повідомляє прес-служба обласної ДАІ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі