Події

В Житомирской области милиция задержала группу несовершеннолетних парней, которые "вскрыли" более 20 автомобилей. ФОТО

23 February 2009, 15:42

Злочинний спосіб заробити грошенят обрала група неповнолітніх бердичівлян. Майже півроку вони обкрадали автомобілі. Недбалість господарів була хлопцям на руку. Юнаки обирали незахищені легковики у дворах будинків. Вночі за допомогою викрутки піджимали двері, розбивали скло і забирали із салону усе цінне.  

Вкрадені магнітоли збували таксистам за кілька десятків гривень. На рахунку злодіїв близько двадцяти автомобілів. Але це не повний перелік подвигів юнаків. Один із них вже попався на крадіжці металевих люків.

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/4973.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/4974.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/4975.full.image.jpg

Аби зупинити злочини, дільничні інспектори міліції влаштовували нічні засідки і таки впіймали неповнолітніх на гарячому, повідомляє ТРК ВІК.

Олександр Велімовський, начальник ВДІМ Бердичівського МВ УМВС: “Було затримано дві особи, які скоювали крадіжки. Вони розказали до 20 випадків. Почали працювати у вересні минулого року. Група складалася із 4 чоловік, усі — неповнолітні, деякі вже притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. На даний час порушена одна кримінальна справа”.

Зараз правоохоронці перевіряють причетність юнаків до інших крадіжок. Громадян, які потерпіли від аналогічних злочинів, але не заявили у міліцію, вони просять з'явитися у міськвідділ. А власників міліціонери закликають захистити свої автомобілі.

Автор Юлія Крук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі