Події

Бдительные граждане в Житомирской области задержали квартирного вора. ФОТО

24 February 2009, 10:20

2-3 крадіжки щодня фіксують бердичівські міліціонери. На Нізгурецькому провулку піймати хатнього злодія вдалося самим мешканцям. Невідомий чоловік, що розгулював на подвір'ї сусіда видався їм підозрілим. Пильні громадяни його затримали, а коли вивернули кишені, знайшли там прикраси і гроші.

Олександр Галицький, дільничний інспектор міліції: “При ньому було 20 грамів золота, 150 євро, були гривні і долари”.

До будинку злодій потрапив через вхідні двері. Ключа знайшов у літній кухні. З'ясувалося, що це не перша спроба мешканця Козятина нажитися на чужому. Він встиг почистити кілька квартир і заробити 4 судимості.

Затриманий: “Нету работы. За 200-300 гривен какая работа? Или 400. Попробуй проживи”.

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/4965.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/4966.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/4967.full.image.jpg

Міліціонер: “Добрий день! Я ваш дільничний інспектор. Ось моя візитка, тут мій робочий і домашній телефон. Звертайтеся у будь-який час”.

Як вберегтися від злочинців мешканцям розкажуть дільничні інспектори. У Бердичеві традиційно проходить операція “Візит”, тому коли у ваші двері постукають люди у формі — не лякайтесь, вони прийшли познайомитися. Міліціонери записують скарги, виявляють неблагополучні родини та налагоджують партнерські стосунки між правоохоронними органами та населенням, - повідомляє ТРК ВІК.

Олександр Велімовський, начальник ВДІМ Бердичівського МВ УМВС: “Під час відвідування інспектори доводитимуть до населення показники у роботі, розповідатимуть, як не стати об'єктом злочинних посягань та шахрайських дій. Перевірятимуться помешкання скупчення людей з метою виявити і попередити злочини”.

Під час операції “Візит” міліціонери розкрили майже два десятки злочинів. Серед них — незаконний оббіг наркотиків, насильство у сім'ї, зберігання та збут самогону.

Автор Юлія Крук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі