Україна

Кириленко влаштує своїм депутатам сито і доторканність

25 June 2007, 06:36

"Наша Україна" вже в п’ятій області збирає анкети від людей, що стосуються, зокрема, програми та виборчого списку блоку.

Про це заявив лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко в суботу в Івано-Франківську, повідомляє прес-служба партії.

"Я задоволений тим, що наші погляди багато в чому співпадають. Особливо народ підтримує нашу ідею про зняття депутатської недоторканості", - зауважив він.

"Одночасно із народною програмою разом з народом ми формуємо і наш виборчий список. В тих анкетах, які ми отримуємо від людей є дуже багато пропозицій стосовно того, хто не повинен потрапити до нашого списку", - сказав Кириленко.

"Повірте, кандидати в народні депутати пройдуть через таке сито, якого не було на жодній виборчій кампанії. Я вже не кажу про те, що кожен з кандидатів повинен буде написати заяву про відмову від депутатської недоторканості", - наголосив лідер "Нашої України".

"Ми оприлюднимо усі побажання людей стосовно нашого списку. Однак його оновлення вже почалося на наших попередніх з’їздах", - запевнив Кириленко.

Він також знову підкреслив, що "Наша Україна" не відмовиться від назви своєї партії у блоці демократичних сил.

"Ні в кого немає сумніву, що ми не відмовимося від назви "Наша Україна" у блоці. Ховатися під новою назвою ми не будемо. Але ми не проти, аби до словосполучення "Наша Україна" було додано "Самооборону" та "Правицю", - зауважив Кириленко.

Він також повідомив, що до липня "Наша Україна" презентує проект податкового кодексу, який буде вноситися на розгляд парламенту після виборів.

"В його основі зрозуміле для всіх адміністрування ПДВ і десятирічний мораторій на внесення змін в податкове законодавство", - зазначив Кириленко.

www.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі