Події

В Житомирской области предриниматель-неудачник попытался ограбить своего конкурента. ФОТО

23 March 2009, 14:15

Двом чоловікам на Житомирщині не давав спокою підприємницький талант односельця, тож вирішили його пограбувати. Нападали двічі, та замість грошей дістали на руки кайданки.

Миколу вважали олігархом. Його бізнес прибутковий – заготівля великої рогатої худоби. Тож статкам почали заздрити.

Колега-підприємець, що вирощував свиней, і його 18-річний син вирішили обібрати односельця. Задля цього вигадали план. Змінивши голос, батько зателефонував чоловікові на мобілку і запропонував продати худобу. Зустріч призначив уранці в сусідньому селі.

Коли підприємець вирушив по корови, на нього на дорозі напали невідомі в масках.

Андрій Подик, перший заступник керівника Новоград-Волинського МВ міліції: «Встановлено, що вони готувалися задовго до скоєння злочину. Ось ці шипи були виготовлені, щоб примусово зупинити автівку. Також злочинці мали з собою труби металеві, якими мали нанести тілесні ушкодження самому потерпілому».


Один із грабіжників розбив залізяччям лобове скло, інший спробував витягти підприємця з машини. Завадила дружина.

Хоробра жінка виштовхала нападника на дорогу, а чоловік натиснув на педаль газу. Та невдала спроба не змусила заздрісників відступитися, пише
НТН.

Микола Гордійчук, голова Барвинівської сільської ради: «Знову до нього зателефонували, знову у понеділок, знову запропонували, але в інше село. З іншого телефону, тому що той в мережі так і не з’явився. Інший голос, інший телефон, але почерк один в один. Та сама вимога про гроші, та сама вимога ранкової поїздки».

На цю зустріч підприємець вирушив із міліціянтами. На автівку знову напали.

Микола, підприємець: «Вони, видно, хотіли в стекло стукнуть, та не вспіли. Вони оказались ззаду машини. Тоді ми всі вискочили із машини, і участковий зразу вистрелив у воздух. Ну, з колками летять у двох масках».

Після пострілу нападники кинулися навтікача, але пробігли лише кілька десятків метрів. Тепер зловмисники за ґратами, чекають на завершення розслідування та вирок суду.

Олексій Бєльський, Олександр Талько

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі