Суспільство

Лучанина Володимира Фінюка вшанував губернатор Житомирщини

2 July 2007, 16:34

2 липня учасника пішого переходу Луцьк-Київ «На милицях – 400 кілометрів», інваліда І групи, лучанина Володимира Фінюка привітав губернатор Житомирщини Юрій Павленко. Сину Валентину, який подорожує разом із батьком, Юрій Павленко подарував футбольні м’ячі та кишеньковий будильник, аби той вчасно прокидався до чергового старту. Про це «Волинську правду» повідомив телефоном сам Володимир Фінюк.

Зі слів Володимира Фінюка, Юрій Павленко потурбувався, аби про його намір здолати пішки на милицях шлях із Луцька до Києва, дізналося якомога більше житомирян. Зустріч відбувалась у присутності численних ЗМІ, яким охоче роздавав коментарі наш земляк.

Загалом, зізнався Володимир Валентинович, його багатоденна акція триває згідно з планом. Проходячи щодня в середньому по 15-17 км (неділя, згідно з Законом Божим, – день для відпочинку), мужній чоловік із сином планують до середини липня завершити перехід біля Пагорба Слави у Києві.

Мешканці Житомирщини зустрічають і проводжають його дуже привітно, пропонують усіляку допомогу, харчі, ночівлю. Особливу вдячність він висловлює викладачам та студентам університету розвитку людини «Україна», які супроводжують його на всій території Житомирської області.

12 червня лучанин Володимир Фінюк, котрий після важкої травми може пересуватися лише на милицях, розпочав піший перехід Луцьк-Київ «На милицях – 400 кілометрів». Мета переходу – довести незламність людського духу, «показати приклад тим, хто втратив віру, що можна перемагати, що не все втрачено, що потрібно вірити у власні сили».

www.pravda.lutsk.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі