Місто

Вчасне підключення до гарячого водопостачання в Житомирі не організували служби міської влади

3 July 2007, 18:02

ДК "Газ України" відновила постачання природного газу ОПТМ "Житомиртеплокомуненерго", але вчасне підключення до гарячого водопостачання соціальним закладам та населенню міста не організували відповідні служби міської влади, повідомляє прес-служба держадміністрації з посиланням на інформацію губернатора Юрія Павленка.

Згідно з підписаним меморандумом з керівництвом ДК "Газ України" та владою Житомира з 20

червня для орендного підприємства "Житомиртеплокомуненерго" було відновлено постачання природного газу.

На потреби соціальних закладів та населення обласного центру протягом червня було збільшено ліміти до 240 тис. куб. метрів природного газу, що мало дати можливість до Дня Конституції України забезпечити гаряче водопостачання в усі соціальні заклади та більш як 200 будинків міста.

Станом на 27.06.07. гаряче водопостачання відновлене у 29 дитячих закладах та 7 лікарнях Житомира.

Юрій Павленко повідомив, що постачання гарячої води в ряді житлових будинків не відновлено через несвоєчасну заміну обладнання вузлів обліку газу обчислювачами та коректорами газопостачання на 4 котельнях ОПТМ"Житомиртеплокомуненерго".

Юрій Павленко звернувся до першого заступника міністра палива та енергетики Вадима Чупруна з проханням посприяти у продовженні терміну переобладнання котелень до 01.05.08, що дасть змогу відновити роботи ще 4 котелень м. Житомира та відновити гаряче водопостачання майже 30 житловим будинкам міста.

В Житомирі 220 будинків мають технічну можливість отримувати гарячу воду. За інформацією ОПТМ "Житомиртеплокомуненерго", станом на 2.07.07. гарячу воду подано у 175 будинків міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі