Місто

Житомирські перевізники отримали „останнє китайське попередження”

10 July 2007, 09:40

Керівництво Житомирської міськради зробило останнє попередження перевізникам щодо культури обслуговування пасажирів в обласному центрі.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міськради.

Попередження представникам усіх приватних перевізників озвучив на зустрічі з ними заступник голови міськради Ігор Гундич. Він констатував багато нарікань з боку громадян та контролюючих органів на стан транспортного сервісу в маршрутних таксі.

Навести лад на транспорті і змусити автоперевізників дотримуватися вимог договорів з міськрадою вимагає і міська прокуратура. У відповідному поданні прокурора Житомира  йдеться, перш за все, про недотримання правил безпеки перевезення пасажирів.

Санінспекція, в свою чергу, констатує екологічно–небезпечну практику миття машин аби–де, просто неба на вулицях міста а також  недотримання гігієнічних умов в маршрутному транспорті.

Відтепер три пояснювальні записки – за фактом виявлених порушень на маршрутках  - стануть підставою розірвання угоди між приватним перевізником і міською радою – пообіцяв заступник  міського голови Ігор Гундич.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі