Економіка

Житомирське регіональне відділення OTP Bank визнано кращим з якості сервісу

12 July 2007, 14:33

Згідно результатів замірів дотримання стандартів обслуговування приватних клієнтів, Житомирське регіональне відділення та Краматорське відділення OTP Bank визнано «Кращими установами OTP Bank з якості сервісу в 1-му півріччі 2007 року».

Переможців визначали «таємні покупці», які мали можливість відвідати усі філії і відділення банку, а також поспілкуватися зі співробітниками нашого Довідкового центру.  Основна мета даного дослідження – аналіз реального стану справ у мережі продажів OTP Bank, покращення умов обслуговування клієнтів, усунення існуючих недоліків.

Слід зазначити, що в OTP Bank уже протягом кількох років реалізується програма «Послуги найвищої якості», у рамках якої на регулярній основі проводиться всебічна оцінка дотримання стандартів якості обслуговування споживачів у всіх установах і Довідковому центрі банку.

Основу політики OTP Bank становить увага до індивідуальних потреб кожного клієнта. За словами голови Правління банку Дмитра Зінкова, саме клієнти є головною цінністю нашого фінансового інституту.

 OTP Bank – універсальний банк, що надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів. На українському ринку він має стійку репутацію інноваційної структури, що постійно нарощує обсяги бізнесу і пропонує споживачам продукти найвищої якості.

Згідно даних АУБ, станом на 1 червня 2007 року OTP Bank є 7-м найбільшим вітчизняним банком за розмірами активів і кредитного портфелю і 10-м - за розміром капіталу. Нині банк обслуговує  понад 150 тисяч клієнтів.  Його мережа філій на території України нараховує 16 філій, 30 відділень і 23 представництва.

www.aub.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі