Події

З 8 по 15 липня на Житомирщині скроєно 4 вбивства

16 July 2007, 11:06

З 8  по 15 липня 2007 року на Житомирщині скроєно 4 вбивства, - повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

8 липня до Малинського МРВ надійшло повідомлення про те, що в с.Буда Вороб”ї у будинку місцевої жительки виявлено труп 92-річної господарки з ознаками насильницької смерті у вигляді колото-різаних ран шиї та голови.

Вжитими заходами встановлено, що близько 22 години до будинку потерпілої зайшов 26-річний житель м.Малина, який перебував у нетверезому стані, та під час суперечки, виниклої на ґрунті раптових неприязних відносин, кухонним ножем спричинив потерпілій смертельні тілесні ушкодження у вигляді 10 колото-різаних ран шиї, голови та рук.

Наразі підозрюваного у скоєнні злочину затримано, ніж вилучено.

13 липня до Новоград-Волинського МРВ надійшло повідомлення із приймального відділення ЦРЛ про те, що до них з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітини з пошкодженням серця, доставлено 19-річного жителя райцентру, який від отриманого поранення помер в кареті швидкої медичної допомоги.

Вжитими заходами встановлено, що цієї ж ночі близько 3 години в райцентрі по вул.Шевченко під час бійки смертельне поранення потерпілому спричинив 22-річний житель м.Новограда-Волинського, якого затримано. Ніж вилучено.

Усього ж за минулий тиждень черговими частинами УМВС України в області зареєстровано 139 злочинів, серед них, крім 4 вбивств, 6 випадків нанесення тяжких тілесних ушкоджень, 1 розбійний напад, 10 пограбувань, 22 крадіжки та 96 інших протиправних діянь. За цей же період працівниками міліції розкрито 118 злочинів, а саме: 4 вбивства, 6 випадків нанесення тяжких тілесних ушкоджень, розбійний напад, 8 пограбувань,  6 крадіжок та 93 інших злочинів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі