Події

Житомирське відділення Антимонопольного комітету оштрафувало ЖБК «Полісся»

17 July 2007, 15:35

Житомирське відділення Антимонопольного комітету оштрафувало ЖБК «Полісся» на 1000 грн. за створення перешкод працівникам відділення та прокуратури у проведенні перевірки

Про це повідомляє прес-служба Житомирського відділення Антимонопольного комітету

До відділення надійшли колективні заяви мешканців м. Житомира, які проживають по вул. Домбровського, 86 та Хлібній 39/19 щодо неякісного надання послуг ЖБК «Полісся».

Відділенням видано наказ про проведення перевірки та створення комісії, згідно з яким необхідно провести позапланову перевірку ЖБК «Полісся» на предмет дотримання законодавства про захист економічної конкуренції. Проте, на час прибуття до ЖБК «Полісся» комісії, керівник був відсутній на об’єкті перевірки, про що комісією був складений протокол, який був вручений інспектору відділу кадрів ДБК «Полісся».

Відділення звернулося до прокурора Богунського району м. Житомира з проханням сприяти у проведенні перевірки ЖБК «Полісся».

Проте комісію відділення та помічника прокурора прокуратури Богунського району м. Житомира, які з метою здійснення перевірки прибули до ЖБК «Полісся», виконавчим директором Воробйовим А.П. до перевірки допущено не було, про що комісією складено протокол про створення перешкод у проведенні перевірки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі