Україна

СЕРЕД ВЕРСІЙ АВАРІЇ - ПОШКОДЖЕННЯ КОЛІЇ ТА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ ПЕРЕВЕЗЕННЯ НЕБЕЗПЕЧНИХ ВАНТАЖІВ

17 July 2007, 19:08

Спеціальна комісія, яка працює на місці сходження з рейок вантажного потягу у Львівській області, розглядає кілька версій надзвичайної події, що трапилась минулої доби на перегоні Ожидів-Красне Рівненської дирекції залізничних перевезень Львівської залізниці. Про це сьогодні, 17 липня, на брифінгу повідомив генеральний директор Укрзалізниці Володимир Козак. За його словами, розглядається версія пошкодження стану верхньої будови колії, версія незадовільного стану рухомого складу, який перевозив вантаж та незадовільне виконання правил перевезення небезпечних вантажів. Про це ZAXID.NET поінформували в прес-службі Укрзалізниці.

“Ми ретельно розслідуємо цей випадок, якщо будуть виявлені недоліки в роботі Львівської залізниці - ми вживатимемо відповідних заходів. За умови, якщо ці недоліки будуть”, - наголосив Володимир Козак.

За словами Генерального директора Укрзалізниці, фосфор був відправлений згідно з правилами перевезення небезпечних вантажів за аварійною карткою 406. “Ця аварійна картка описує, якщо ця речовина потрапляє у відритий простір і сполучається з киснем, то необхідно локалізувати речовину. І не підходити до небезпечного місця в радіусі 200 метрів”, - зазначив Володимир Козак.

Зараз на місці події працюють шість пожежних потягів Львівської залізниці, ще три скеровано з Південно-Західної залізниці. За словами Володимира Козака, місце пожежі локалізовано пожежними потягами. Завтра на місці аварії очікують представників казахської фірми-відправника для допомоги в ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

http://zaxid.net

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі