Україна

ЧЕРЕЗ ОТРУЄННЯ ПАРАМИ ФОСФОРУ ГОСПІТАЛІЗОВАНО 11 ПРАЦІВНИКІВ ВІДОМЧОЇ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ УКРЗАЛІЗНИЦІ

19 July 2007, 19:08

На місці аварії вантажного потяга у Львівській області працюють понад 200 працівників відомчої пожежної охорони Укрзалізниці. На сьогодні через отруєння парами фосфору госпіталізовано 11 працівників відомчої пожежної охорони Укрзалізниці.

Як повідомили ZAXID.NET в прес-службі Укрзалізниці, пожежні поїзди Укрзалізниці одними з перших розпочали боротьбу з полум’ям. Першим на місце аварії о 18:45 прибув пожежний поїзд зі станції Львів і розпочав локалізацію вогню. Згодом на допомогу були відправлені ще пожежні поїзди з Львівської та Південно-Західної залізниць. Одночасно на місці пожежі працюють по два пожежних потяги. Зараз у ліквідації пожежі та попередженні нових загорань працюють пожежні поїзди зі станцій міст Львів, Стрий, Тернопіль, Здолбунів, Сарни, Ковель, Хриплин, Коломия, Чернівці, Чоп.

Загалом на місці сходження з рейок вантажного поїзда у Львівській області в гасінні пожежі беруть участь 228 залізничників пожежної служби Укрзалізниці та 15 пожежних потягів, які здійснили 32 виїзди на місце пожежі. На ранок 19 липня пожежними поїздами для гасіння пожежі було витрачено 141 тонна піноутворювачів і 3 360 тонн води.

http://zaxid.net

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі