Україна

Власкори ICTV, «Інтера» і Нового каналу отруїлися фосфором в Ожидові

20 July 2007, 12:33

Упродовж останніх днів від фосфорних випарів в Ожидові Буського району Львівської області отруїлися троє телевізійних журналістів - власні кореспонденти у Львові каналів «Інтер», ІСТV та Нового каналу. Про це повідомляє Інтернет-видання Zaxid.Net.

 

Як повідомила виданню власний кореспондент телеканалу «Інтер» у Львові Софія Гордієнко, вона ще у вівторок відчула загальну слабкість та нудоту, в неї піднялася температура, журналістка не відчувала смаку того, що їсть. «Я самостійно звернулася до лікарів, які констатували отруєння. Зараз я проходжу стаціонарне обстеження в лікарні», - зазначила власкор «Інтера».

 

Вона повідомила, що госпіталізовано і Світлану Хрущак, власного кореспондента Нового каналу, в якої почалися сильні болі в печінці та нирках. «Але найскладніша ситуація з власкором ІСТV Іваном Кривим, якого сьогодні відправили на лікування до Києва у клініку «Борис». Окрім вже «традиційного» печінкового та ниркового болю, в Івана діагностували обпалення верхніх дихальних шляхів», - розповіла Софія Гордієнко.

http://telekritika.kiev.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі