Україна

ФОСФОР НАЛЕЖИТЬ НЕ КАЗАХАМ, А ГОЛЛАНДЦЯМ

22 July 2007, 14:07

"Вчора під час обговорення питання щодо відправки вантажу до Казахстану з’ясувалося, що вантаж фактично вже належить голландській фірмі, яка везла його до Польщі. Потрібно було врегулювати право власності для подальшого перевезення вантажу до Казахстану", - заявив міністр МНС Нестор Шуфрич, відповідаючи на запитання журналіста 5 каналу щодо заяви директора казахського заводу "Казфосфат" Леоніда Франгуліді, що фосфор вже не є власністю казахської сторони. Про це ZAXID.NET сьогодні, 21 липня, повідомила прес-служба МНС України.

"За інформацією керівництва Укрзалізниці, це питання врегульовано. Сьогодні оформлюються документально всі погодження з фактичним власником товару - голландською компанією - щодо повернення вказаних цистерн до Казахстану", - наголосив Нестор Шуфрич.

"Мова йде про повернення права власності казахській стороні на вантаж, який отримала голландська компанія на російсько-казахському кордоні. Товар застрахований, тож сьогодні стоїть питання лише в оформленні документів. За інформацією, наданою в тому числі і Укрзалізницею, за сприяння посла Росії в Україні Віктора Чорномирдіна створено умови забезпечення транзиту вказаного вантажу територією Росії", - пояснив керуючий ліквідацією наслідків техногенної аварії у Львівській області Нестор Шуфрич.

http://zaxid.net

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі