Україна

Серед підозрюваних у трансплантації людських органів у Києві українців немає

25 July 2007, 07:37

Серед затриманих ізраїльською поліцією підозрюваних у незаконній діяльності в галузі трансплантації людських органів громадян України немає.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

За наявною в СБУ інформацією, ізраїльські правоохоронні органи на своїй території затримали групу осіб, громадян Ізраїлю, які підозрюються у незаконній діяльності в галузі трансплантації органів людини.

"Серед затриманих осіб громадян України немає", - зазначає прес-служба.

У повідомленні говориться, що "представники правоохоронних органів Ізраїлю звернулись до СБУ щодо можливості надання допомоги в разі причетності до протиправної діяльності громадян України".

СБУ погодилась при необхідності надати таку допомогу і заявила про продовження активної співпраці з іноземними партнерами "з метою унеможливлення діяльності на нашій території представників міжнародного криміналітету".

Як відомо, Ізраїльська поліція викрила міжнародну мережу, що підозрюється в незаконній трансплантації донорських органів у приватній київській клініці. Напередодні у тель-авівському аеропорту було затримано двох підозрюваних.

Загалом у цій справі було затримано дев’ятеро осіб, серед підозрюваних – і чільні медичні фахівці в галузі трансплантації.

www.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі