Україна

ЗМІ: Гендиректор ОРТ не пустив Сердючку на Нову хвилю

2 August 2007, 09:36

Стала відома причина відсутності Андрія Данилка (сценічний образ - Вєрка Сердючка) на Міжнародному музичному фестивалі Нова хвиля-2007. Проти участі українського співака виступив гендиректор російського телеканала ОРТ Костянтин Ернст.

На прес-конференції, присвяченій закриттю конкурсу Нова хвиля, журналісти поцікавилися, чому на фестивалі не було Вєрки Сердючки, хоча в програмі вона була заявлена. Організатори відповіли - на прохання гендиректора ОРТ Костянтина Ернста.

"Сердючки зараз немає на жодному телеканалі, тому що Костянтин Ернст ходив у Кремль і особисто вмовляв владу, щоб Андрія Данилка у нашій країні більше не було", - заявили організатори фестивалю.

Вони вважають це "повним маразмом" і сподіваються, що через два-три місяця ситуація виправиться.

"Уже навіть сама Пугачова розмовляла на цю тему з владою. Незважаючи на те, що Данилко завжди брав участь у Новій хвилі, у цей раз ми вирішили не ризикувати. Сам Андрій усе розуміє, він дзвонив Ігорю Крутому і вітав його з днем народження", - говорять організатори.

Нагадаємо, що VI Міжнародний конкурс молодих виконавців популярної музики Нова хвиля проходив з 25 липня по 30 липня 2007 року.

Перше місце зайняла Наталя Гордієнко з Молдови. Срібло отримав український дует Барселона і латиш Ергліс (Erglis).

Кореспондент 
http://www.telekritika.kiev.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі