Спорт

У райцентрі Житомирщини Малині змагалися працівники лісової галузі України

3 August 2007, 18:26

На базі Малинського лісотехнічного коледжу в перші дні серпня пройшов ІІІ етап галузевих спортивних змагань працівників лісової галузі України.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Організаторами спартакіади є Державний комітет лісового господарства України та Центральний комітет профспілки працівників лісового господарства України.

Представники Донецького, Запорізького, Київського, Полтавського та Житомирського обласних управлінь лісового та мисливського господарства боролися за перемогу у  семи видах спорту.

Численні вболівальники, гості свята отримали масу задоволення, спостерігаючи за  емоційною  боротьбою за першість у міні-футболі, волейболі, армреслінгу та перетягуванні канату. І якщо з усіх видів переможці визначилися вже другого дня ігор, то запекла боротьба за І місце з волейболу тривала до останнього дня.  Загалом же, лісівники вкотре вже довели, що вони є справжніми майстрами не лише в професійній діяльності, а й у спорті.

Житомиряни були кращими в кросі, гирьовому спорті та волейболі (жіноча команда), ІІ місце вибороли у змаганнях з армспорту, волейболу (чоловіки ) та тенісу.

Загальнокомандні місця розподілилися так: ІІІ місце посіла команда Полтавського , ІІ – Київського, І - Житомирського обласних управлінь лісового та мисливського господарства.

Дипломами Державного комітету лісового господарства України та Центрального комітету профспілки працівників лісового господарства нагороджено як окремих учасників, так і команди, котрі завоювали І-ІІІ місця.

Тепер переможці з окремих видів спорту захищатимуть честь своєї області у фіналі, котрий відбудеться у вересні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі