Події

УМВС України в Житомирській області прокоментувало «партійні крадіжки»

7 August 2007, 12:22

До Житомир.info надішло повідомлення прес-служби УМВС України в Житомирській області наступного змісту:

 «УМВС України в Житомирській області інформує

У засобах масової інформації області з’явились інформації про крадіжки із штабів політичних партій. Деякі сили цим фактам вже надають політичний підтекст, розпалюючи пристрасті.

З цього приводу Центр зв’язків з громадськістю вважає за необхідне повідомити, що 4 серпня 2007 року до Малинського райвідділу міліції  із заявою звернувся директор ПП «Малинська меблева фабрика» про те, що цієї ночі із бухгалтерії, яка розміщена в адміністративному будинку, шляхом пошкодження врізаних замків вхідних дверей, невідомими викрадено кошти в сумі 9 тис. 600 грн.

При виїзді на місце скоєння злочину слідчо-оперативною групою було встановлено, що крім проникнення в бухгалтерію невстановлені особи, шляхом зламу вхідних дверей, проникли в офіси районних штабів «Наша Україна» та «БЮТ». Обидва штаби знаходились в орендованих приміщеннях цього ж адміністративного будинку. Згідно офіційних заяв представників політичних партій, оргтехніка та документи не постраждали.

На даний час встановлюється сума збитків. За результатами перевірки буде прийнято рішення згідно чинного законодавства.

УМВС України в Житомирській області не сприймає заяви деяких політичних партій щодо спроб зірвати в такий спосіб виборчу кампанію. Метою зловмисників було викрадення матеріальних цінностей.

Органи внутрішніх справ прикладуть всіх зусиль для розкриття даних злочинів. Про результати розслідування буде повідомлено додатково.

ЦЗГ УМВС України в Житомирській області»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі