Україна

Симоненко готовий скромно зайняти місце Мороза

11 August 2007, 08:24

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявляє, що готовий очолити Верховну Раду наступного скликання після виборів 30 вересня.

Про це він заявив у п’ятницю на прес-конференції у Кіровограді, де перебуває з передвиборним туром, повідомляє прес-служба КПУ.

 

"У Верховній Раді наступного скликання комуністи готові обійняти посаду голови Верховної Ради", - сказав, зокрема він.

На запитання, чи обговорюються зараз із Партією регіонів, як можливим партнером у майбутній коаліції, кадрові питання щодо розподілу керівних посад в коаліційному уряді та керівництві парламенту, Симоненко зазначив, що з офіційним стартом виборчої кампанії відбуваються переговори у форматі координації наступних дій.

"Я готовий очолити Верховну Раду, оскільки тоді у КПУ збільшиться вплив на суспільно-політичні процеси для виконання виборчих обіцянок", - сказав Симоненко.

За його словами, на жаль, позиція "регіоналів" не завжди виглядала послідовною, зокрема, у мовному питанні, СОТівських законів, та під час відстоювання позаблоковості України.

"Комуністи, працюючи у Верховній Раді, жодного разу не зрадили свого виборця, і лише за рахунок нашої присутності у коаліції виконувалися соціальні гарантії громадян", - наголосив лідер КПУ.

Українська правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі