Спорт

Житомирські триатлоністки вибороли срібні нагороди в жіночій естафеті на Чемпіонаті світу

13 August 2007, 17:00

Вихованці відділення триатлону Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності Юлія Єлістратова, Олеся Пристайко та Інна Циганок вибороли срібні нагороди на Чемпіонаті світу в Тисайориші (Угорщина), що проходили 11-12 серпня цього року, а Інна Циганок здобула звання майстра спорту міжнародного класу.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

Не менш важливим є четверте особисте місце Юлії Єлістратової в індивідуальній першості етапу Кубку світу на олімпійській дистанції. Четверте місце у світовій еліті триатлону дає впевненість у здобутті Юлією ліцензії для участі в Олімпійських іграх 2008 року в Пекіні і це найкращий результат для спортсменів з держав СНД в історії розвитку триатлону.

Збірна команда України у жіночій естафеті була представлена виключно спортсменками Житомирщини

Голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко привітав вихованців відділення триатлону Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності з успішним виступом на етапі Кубку світу та Чемпіонаті світу і подякував тренерам-викладачам обласної школи вищої спортивної майстерності та спортивної школи „Авангард” Наталії Кирилович, Анатолію Крюкову, Ігорю Іщуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі