Події

На Житомирщині неповнолітні злодії крадуть не по-дитячому...

20 August 2007, 16:23

19 серпня до Ємільчинського райвідділу міліції з заявою звернувся житель села Бобриця про те, що 18 серпня з його будинку, через незачинені вхідні двері, невідомим викрадено 2 тис. 970 гривень.

Як повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області, міліціонерами встановлено, що злочин скоїла неповнолітня, 1991 р.н., жителька села Бараші.

Цього ж дня до Житомирського міськвідділу внутрішніх справ із заявою звернулась жителька обласного центру про те, що з її будинку, через незачинені вхідні двері, невідомим викрадено одяг, косметичку та ювелірні вироби на загальну суму 2 тис. 330 гривень.

Вжитими заходами працівниками міліції за скоєння даного злочину затримано неповнолітню, 1991 р.н., жительку обласного центру, у якої викрадене вилучено.

19 серпня до Новоград-Волинського МРВ з заявою звернувся житель райцентру про те, що в період з 12 до 18 серпня з його квартири, шляхом віджиму вхідних дверей, невідомим викрадено 3 тис. 800 гривень.

Оперативники виявили, що злочин скоїли непрацюючий, 1985 р.н. та неповнолітні раніше судимі, 1991 р.н., жителі райцентру, у яких викрадене вилучено.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі