Події

Минулого тижня в Житомирській області живцем згоріли двоє людей

20 August 2007, 18:15

За минулий тиждень у Житомирській області на пожежах 2 особи загинули, 1 травмована та 1 особу врятовано.

Усього за тиждень в області сталося 25 пожеж, - повідомляє прес-служба ГУ МНС України в Житомирській області.

12 серпня в с. Немирівка Коростенського району через паління виникла пожежа в цегляному житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіло 65-річного власника будинку. Причина смерті – отруєння  чадним газом та алкогольна інтоксикація. А у с. Велика Фосня Овруцького району 30-річна жінка загинула з тієї ж самої причини – лежачі в ліжку вона вирішила запалити.

 У м. Житомирі з вини господарів виникла пожежа в квартирі. Бойовим розрахунком пожежних врятовано 39-річного сина господарки, якого в непритомному стані винесено із задимленого приміщення та надано першу долікарську допомогу.

18 серпня серед ночі в місті Овручі виникла пожежа на кооперативному ринку. Пожежею знищено дах та майно в 7 торгівельних лотках (продукти харчування, парфумерні вироби, риболовні приладдя, запчастини до велосипедів). Попередня причина пожежі – несправність електропроводки.

З аналогічної причини наступного дня виникла пожежа в селі Мамрин Коростишівського району. Вогнем серйозно пошкоджено цегляний 3-х поверховий житловий будинок, знищено дах та домашнє майно. Збиток складає 45 000 грн. А врятовано матеріальних цінностей на суму 100 000 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі