Події

В Житомире взорвали спортивный клуб

9 January 2010, 11:52

У Житомирі невідомі підірвали офіс місцевого спортивного клубу "Легіон", розташований на першому поверсі у п’ятиповерховому житловому будинку в центрі міста, повідомляє gazeta.ua.

Вибух стався в ніч на 3 січня. Він був настільки сильний, що деяких мешканців поскидало з ліжок, у будинку повилітали вікна і потріскалися стіни. Лише завдяки щасливому випадку ніхто з близько 300 людей, які мешкали у будинку, не постраждав.

Як розповів голова спортивного клубу Олександр Коцюбко, вибухівку чотири пластикові пляшки з рідиною - невідомі опустили через вибиту кватирку. За його словами, суміші було приблизно шість літрів.

Офісне приміщення опалювалось автономно. Згідно з правилами експлуатації, у таких місцях установлюється спеціальний клапан, який у разі надзвичайної ситуації перекриває газову трубу і попереджає подальший вибух. Тільки завдяки цьому будівля залишилася цілою.

Кримінальну справу за фактом вибуху поки що не порушено.

У міліції чекають на висновки експертизи, куди відправили речові докази на дослідження.

Керівники спортивного клубу припускають, таким чином хочуть зупинити громадську діяльність їхньої організації - спортивні секції безкоштовно відвідують кілька сотень дітей.

За матеріалом ТСН

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі