Новини компаній

«Квант-Ефір» виграв тендер РРТ на розвиток цифрового телебачення в Києві та Житомирі

23 August 2007, 17:04

Одночастотну мережу у форматі MPEG-4 в Києві та Житомирі запустить компанія «Квант-Ефір». Офіційно результати тендеру, проведеного Концерном радіомовлення, радіозвязку та телебачення (РРТ), буде оголошено наступного тижня. Орієнтовний бюджет - 8-9 млн грн.

Заступник генерального директора компанії «Квант-Ефір» Олексій Летінський повідомив МБ, що участь у конкурсі брали п’ять компаній, які представляли провідних світових виробників обладнання для цифрового ТБ-мовлення. Тендер відбувався по процедурі торгів зі зменшенням ціни. За  словами пана Летінського, орієнтовний бюджет замовлення складає 8-9 млн грн. Проект буде реалізовано до кінця 2007 р.
Нагадаємо, що тендер на надання «Послуги з освоєння нової технології синхронного наземного цифрового мовлення за стандартом DVB-T з формуванням пакетів ТБ-програм відповідно до стандарту H.264 | MPEG-4 AVC шляхом створення сегментів одночастотної мережі наземного цифрового мовлення у Київській та Житомирській областях та введення їх в експлуатацію» був оголошений в кінці червня 2007 р. Замовником виступив Концерн радіомовлення, радіозвязку та телебачення.

mediabusiness.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі