Події

В Бердичеве горела частная фирма. ФОТО

28 January 2010, 14:39

Без даху над головою залишилася одна з бердичівських фірм, що займається оцінкою нерухомості — її офіс повністю знищила пожежа. Виклик про те, що у приміщенні на вулиці Володимирській спалахнув вогонь, надійшов до чергового СДПЧ-9 близько 5-ї ранку. На боротьбу з вогнем вирушив особовий склад двох відділень 9-ї пожежної частини та відділення окремого пожежного поста, повідомляє ВІК.

Рятувальниками було задіяно п’ять одиниць техніки. Два резервних відділення займалися підвозом води. Пожежні обстежили напівпідвальне приміщення та два поверхи будівлі, в якій, окрім кількох фірм розташовані державна нотаріальна контора та бюро технічної інвентаризації.

Андрій Бєглий, начальник СДПЧ-9: “На даний момент пожежа локалізована, проводяться роботи з розборки конструкцій, встановлюється причина займання. Складність гасіння полягала у тому, що надворі сильний мороз. Потрібно було підвозити воду, а майже усі гідранти у місті позамерзали.”

Близько 10 тонн води знадобилося для того, аби загасити пожежу на Володимирській. За попередніми даними, повністю знищеними виявилися два кабінети на 1-му поверсі, пошкоджено сходову клітину та частково офіс одного з місцевих інтернет-провайдерів. Причину займання та розмір збитків, що їх наніс вогонь, буде з’ясовано пізніше у ході спеціальної експертизи.

Автор: Олександр Єжель

Камера: Віталій Сінєльніков

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі