Події

В Житомирской области погибла семья из четырех человек. ФОТО

30 January 2010, 11:33

Невідома поки що причина відправила на той світ цілу сім’ю мешканців с. Озадівка Бердичівського району Житомирської області. Хто зна, скільки б іще трагедія залишалася таємницею, якби люди, які мешкали у прилеглих будинках, нарешті не вдарили на сполох: з вівторка вони не бачили жодного з чотирьох сусідів ні на території села, ні на подвір’ї, натомість в оселі весь час горіло світло. Першим до помешкання через вікно потрапив дільничний інспектор, повідомляє ВІК.

Віталій Пилипчук, начальник відділу ДПН Бердичівського РУ ГУ МНС у Житомирській обл.: “У кухні була відчинена духовка у газовій плиті, з неї йшов газ. У цей самий час працювали котел й телевізор, у хаті було ввімкнено світло. Коли працівник міліції відчинив двері, люди знаходилися у кімнаті. Хто сидів, хто лежав: судячи зі всього, вони дивилися телевізор.”

У будинку мешкав 81-річний чоловік разом із двома синами, один з яких був інвалідом дитинства, та невісткою. Люди були пристойні, гарні господарі, ні про яке зловживання спиртним й мови бути не може, розповіли односельці покійних.

Близько 4-х днів з духовки у плиті витікав газ, працювали котел та електроприлади... За усіма канонами, начебто, будинок мав би злетіти у повітря. Чому цього не відбулося, і чому сталося так, як сталося, розбиратимуться відповідні служби.

Автор: Олександр Єжель

Камера: Віталій Сінєльніков

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі