Події

В Бердичеве столкнулись Мерседес, Пежо и маршрутка. ФОТО

1 February 2010, 10:24

Транспортною пригодою та пошкодженням автомобілів обернулась для трьох учасників дорожного руху зупинка на червоне світло. Подія трапилась перед пішохідним переходом біля кооперативного ринку у Бердичеві, повідомляє ВІК.

Микола, водій «Мерседеса»: «Ми їхали по вулиці Леніна, зупинились на червоне світло. І ті машини, що були передо мною, і я. Тут несподівано позаду мене вдарили»

Ударив іномарку «Пежо-Партнер», який так само, як і "Мерседес", чекав на появу зеленого світла. Ззаду «Пежо» штовхнув пасажирський мікроавтобус. Чого-чого, а такої події під час проїзду містом не чекав, говорить водій «Пежо». Днями вінничанин Сергій збирався їхати за кордон, а тут автомобіль пошкодили. На момент приїзду знімальної групи працівників ДАІ на місці аварії не було. Водії кажуть: про подію правоохоронців повідомили і чекають на них вже близько години.

Микола, водій «Мерседеса»: «Одна машина проїхала, зараз буде інша. Сказали зачекати, бо не їхня зміна нині працювати».

Після зіткнення пасажири маршрутки повиходили, дехто, за словами учасників ДТП, з розбитим носом. Доки чекали приїзду правоохоронців, чоловіки міркували, що спричинило аварію.

Микола, водій «Мерседеса»: «По-перше, бачте, яка дорога: непосипана та слизька, а по-друге, не знаю, що там у водія маршрутки з гальмами сталося. Він казав, що їхав повільно. Тут треба розбиратися».

Сергій, водій «Пежо»: «Якщо подивитися на його гальмівний шлях, можна сказати, що тут справа у халатності водія. Це моя думка. Гальмівний шлях там близько 4 метрів і плюс ще погана погода».

Репортаж: Інни Покотилюк

Віталія Сінєльнікова

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі