Україна

Напередодні візиту Януковича в Донецьк зникли білборди Тимошенко

3 February 2010, 08:05

Донецька обласна організація Блоку Юлії Тимошенко звинувачує владу Донецька в тиску на рекламне агентство "Вегас", в результаті чого були зняті агітаційні матеріали кандидата в президенти, прем'єр-міністра Юлії Тимошенко в центрі Донецька напередодні візиту в область лідера Партії регіонів Віктора Януковича.Про це йдеться в повідомленні прес-служби БЮТ у Донецькій області.

"В ніч з 1 на 2 лютого в центрі Донецька раптово зникли всі рекламні біг-борди, сіті-лайти, "розтяжки" з агітацією за кандидата на пост президента, чинного прем'єр-міністра Юлії Тимошенко", - сказано в ньому.

Відзначається, що працівники обласного координаційного виборчого штабу Тимошенко звернулися за роз'ясненнями до власника рекламних площ і виробника продукції - рекламного агентства "Вегас".

Директор агентства Андрій Васильєв пояснив, що рекламні щити відсутні, оскільки на них потріскався пластик і, відповідно до інструкцій, їх потрібно було зняти, а на деяких рекламних конструкціях ослабли кріплення.

Представники штабу Тимошенко, йдеться в повідомленні, запропонували виготовити нові рекламні матеріали, але отримали відмову з посиланням на те, що у працівників агентства занадто багато роботи.

У повідомленні також зазначається, що один із співробітників агентства у приватній бесіді пояснив ситуацію, що склалася тиском на агентство з боку обласної державної адміністрації і мерії Донецька.

Раніше Партія регіонів заявила про виявлення близько 10 тонн друкованої продукції, спрямованої на дискредитацію кандидата в президенти Віктора Януковича, в офісі громадського руху Народна Самооборона в Житомирі.

ТСН

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі