Україна

До Шуфрича у Крим прилетіли 3 вертольоти. Пожежу не погасили

27 August 2007, 11:17

У Криму станом на 7 годину ранку понеділка на території Алупкінського лісництва окремими осередками пожежі охоплено до 70 га лісу.

 

Про це повідомляє УНІАНз посиланням на прес-службу Міністерства з питань надзвичайних ситуацій.

До гасіння пожежі залучено 645 осіб та 73 одиниць техніки, у тому числі: від МНС 421 ос. особового складу та 42 од. техніки, від лісгоспу 147 осіб та 10 од. техніки, від Міноборони 60 ос. особового складу та 8 од. техніки, від комунальних служб м. Ялта 11 осіб та 11 од. техніки, від МОЗ 6 ос. та 2 од. техніки.

Також до гасіння пожежі залучено 3 вертольоти Мі-8 (2 вертольоти від МНС, 1 - від АНТК ім. Антонова) та пожежний літак Ан-32П від АНТК ім. Антонова.

Як відомо, 24 серпня сталося загоряння на території Алупкінського лісництва Ялтинського заповідника.

Як з`ясувалося, винний у виникненні пожежі – турист з Харкова, що заблукав у лісі і розпалив вогнище, щоб привернути до себе увагу. Він вже затриманий органами міліції.

Ведеться слідство. У гасінні пожежі, що охопила більш як 50 га, беруть участь понад 800 осіб, в Криму знаходиться керівник МНС Нестор Шуфрич. На місці пожежі були виявлені тіла лісника і його дружини. Під час гасіння пожежі травмовано також двох співробітників МНС.

www.pravda.com.ua

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі