Україна

В Одессе бюллетени заполняли исчезающими чернилами

7 February 2010, 15:43
В Одесі на виборчій дільниці N79 в 145 виборчому окрузі зафіксовано використання ручок з чорнилами, що зникають. Про це повідомляють спостерігачі, учасники проекту “Одесса выбирает”.

Спостерігачі помітили, що один з бюлетенів який кинули до прозорої урни був заповненим . Але за деякий час цей бюлетень став “чистим”.

Спочатку спостерігачі вирішили, що це несправність самої ручки. Попросили одну з ручок у члена виборчої комісії. Після того, як нею був зроблений надпис він зник за деякий час.

Таку ж “чарівну” ручку виявлено сьогодні на виборчій дільниці в місті Щолкіно на сході Криму. Про це повідомив “РИА Новости” по телефону начальник прес-служби кримського управління МВС Олександр Домбровський.

Він не уточнив, чи використовувалася ручка для заповнення бюлетенів.

“Ручка відправлена на експертизу, наші працівники уточнюють обставини події”, - сказав Домбровський.

Також інформагентство повідомляє з посиланням на прес-службу кримського виборчого штабу Партії регіонів, що активісти партії виявили ручки із чорнилом, що зникає, також на виборчих дільницях у Сімферополі.

Нагадаємо, сьогодні прес-служба Луганської обласної організації Партії регіонів заявила, що штаб Юлії Тимошенко передав у дільничні виборчі комісії головам, секретарям і членам комісій від Тимошенко спеціальні ручки із чорнилом, що зникає.

За матеріалами proUA.com,

http://gazeta.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі