Події

У Житомирській області грубо порушується трудове законодавство

29 August 2007, 10:25

До правоохоронних органів Житомирської області передано 13 матеріалів перевірок для притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб, які грубо порушили законодавство про працю.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

За інформацією Територіальної державної інспекції праці у Житомирській області, державні інспектори праці за липень поточного року здійснили 138 перевірок дотримання законодавства про працю, в тому числі по заборгованості заробітної плати - 55.

За результатами перевірок складено та передано до суду 74 протоколи про адміністративні правопорушення щодо посадових осіб, в тому числі по заборгованості – 34. За результатами розгляду  протоколів винесено судами 66 рішень про притягнення порушників до адміністративної відповідальності, з них з накладанням штрафних санкцій - 32 .

За невиконання законних вимог державних інспекторів праці за статтею 188-6 КУпАП державні інспектори праці оштрафували 4 посадових особи на суму 680 грн.

  До правоохоронних органів передано 13 матеріалів перевірок для притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб, які грубо порушили законодавство про працю.

Власникам підприємств внесено 21 подання про притягнення до дисциплінарної відповідальності посадових осіб за порушення ними законодавства про працю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі