Події

В Житомирской области на пожарах погибли 26 человек

20 February 2010, 12:18

Щорічно внаслідок пожеж гине та страждає значна кількість людей, в тому числі постраждалі отримують опіки різного ступеня важкості. В дим та попіл перетворюються цінності на мільярди гривень.

За даними обласного інформаційно-аналітичного центру у 2009 році до медичних закладів області за медичною допомогою звернулося 1335 дорослих, дітей і підлітків з різноманітними опіками (у тому числі – внаслідок пожеж).

З початку 2010 року в Житомирській області на пожежах загинуло 26 осіб та 9 осіб травмовано. В результаті оперативно вжитих заходів ліквідовано 285 пожеж, врятовано 11 осіб. Про повідомляють обласний центр здоров’я, Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Житомирської облдержадміністрації та навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області.

Шановні жителі області! Якщо ви опинилися в палаючій споруді: не панікуйте;  перед тим, як увійти в приміщення, що горить, накрийтеся мокрою ковдрою, будь-яким одягом чи щільною тканиною;  в сильно задимленому приміщенні рухайтесь поповзом або пригинаючись;  у першу чергу рятуйте дітей, інвалідів та старих людей; пам'ятайте, що маленькі діти від страху часто ховаються під ліжко, в шафу та забиваються у куток. Ваше здоров’я і життя у ваших руках.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі