Події

В Бердичеве Тойота смертельно травмировала женщину. ФОТОрепортаж

2 March 2010, 18:01

На площі Будівельників насмерть збили жінку 54-го року народження. За неофіційною інформацією, того дня вона збиралася відвідати сина, який живе у іншому місті. Площу переходила по “зебрі”, та виконання правил дорожнього руху не допомогло вберегти життя, повідомляє ВІК.

На пішохода наїхав автомобіль “Тойота Рав-4”, внаслідок чого жінка загинула на місці пригоди. Над з’ясуванням обставин аварії працюють правоохоронці. У водія “Тойоти” на момент приїзду знімальної групи брали свідчення. За попередніми даними, автівка рухалася з моста, після удару вона декілька десятків метрів протягнула жінку від пішохідної доріжки, потім зупинилася сама.

З вулиці МЮДа не зміг виїхати автомобіль ВАЗ-2109. Він потрапив у яму, яку свого часу вирили комунальники. Після закінчення робіт її засипали, асфальтом ділянку не вкрили, а з приходом весни ґрунт став пухким. Про небезпеку провалу сповіщала хіба що гіляка. Коли і як трапилась подія, з’ясувати не вдалося: ані водія, ані очевидців на момент приїзду знімальної групи на вулиці не було.

Репортаж: Інни Покотилюк

Віталія Сінєльнікова

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі