Спорт

Через Житомир пройде ІІІ Всеукраїнська велоестафета "Спорт для всіх єднає Україну!"

31 August 2007, 14:42

Учора, 30 вересня, у трьох напрямках стартувала ІІІ Всеукраїнська велоестафета "Спорт для всіх єднає Україну!". Через Львів естафета проходитиме 2 вересня, - повідомив сьогодні, 31 серпня, на прес-конференції начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода.

Велоестафета відбувається у східному, західному та південному напрямках з кінцевою точкою маршруту у Києві. Приїдуть велосипедисти до Києва 9 вересня - у День працівника фізичної культури та спорту. У Львів, що відноситься до західного напрямку маршруту, велосипедисти приїдуть 2 вересня, перед тим побувавши в Ужгороді (початкова точка відправлення), Івано-Франківську, Чернівцях, Тернополі. Після урочистої зустрічі у Львові до веломаршруту приєднаються 10 місцевих велосипедистів, і естафета через Луцьк, Рівне Хмельницьк, Вінницю та Житомир доїде до Києва.

Цього року серед учасників велоестафети від Львівщини виступатимуть випускники місцевих ДЮСШ 1989-93 років народження. Минулого року у велоестафеті взяли участь ветерани львівського велоспорту.

www.zaxid.net

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі