Україна

Київська «Наша Україна – Народна Самооборона» протестує проти рейдерської атаки команди Черновецького на міську стоматологічну лікарню. Заява

3 September 2007, 11:57

Київський штаб Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» рішуче протестує проти сьогоднішніх дій команди Черновецького по силовому захопленню комунального підприємства «Київська міська стоматологічна лікарня». Про це йдеться у заяві, поширеній прес-службою штабу.

«Грубе застосування сили і залучення органів внутрішніх справ до своїх оборудок – ось методи, які використовують соратники Київського міського голови у своїх діях, спрямованих на захоплення все нових і нових об’єктів комунальної власності. Особливе обурення викликає той факт, що незаконними силовими діями по захопленню лікарні безпосередньо керувала заступниця мера Києва Ірена Кільчицька», - йдеться у заяві.

«Масове затримання співробітників лікарні, які виступили на захист своїх прав – свідчення того, що мер Черновецький не зупиниться ні перед чим, аби підпорядкувати собі ще один ласий шматок майна, що належить киянам. Схоже, що подібні дії мерської команди є реакцією на реальну перспективу відставки Леоніда Черновецького із посади керівника міста після перемоги демократичних сил на виборах до Верховної Ради. Силами наших активістів ми організуємо пікетування лікарні, поки незаконну «окупацію» лікарні не буде припинено», - говориться у заяві прес-служби столичного штабу Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона».

Як відомо, сьогодні вранці під керівництвом заступниці мера Києва Ірени Кільчицької було захоплено приміщення стоматологічної поліклініки у Києві по вул.Пімоненка, 10а.

www.razom.org.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі