Україна

"Пора" Каськіва виграла право на існування у "Пори" Годунка

4 September 2007, 12:11

Київський апеляційний адміністративний суд залишив без задоволення апеляцію Міністерства юстиції на рішення суду про протиправність дій міністерства, що стосується громадської партії "Пора".

Про це повідомляє прес-служба блоку.

"Рішення є остаточне і оскарженню не підлягає", - сказав перший заступник керівника Департаменту з питань юридичного забезпечення центрального штабу Валерій Карпунцов.

Суд підтвердив рішення окружного адміністративного суду Києва, який визнав 31 серпня дії Мін’юсту протиправними.

"Відповідно до висновку суду, який був наданий 31 серпня, дії Мін’юсту були вчинені з перевищенням наданих повноважень, а правомірність вчинення таких дії Мін’юсту не доведена. Тому такі протиправні дії призвели до порушення прав Блоку при виборчому процесі, оскільки "ПОРА" входить до Блоку, а її вихід, впливає в цілому на суб’єктний склад виборчого списку Блоку "Наша Україна – Народна Самооборона", - підкреслив Валерій Карпунцов.

Як відомо, ЦВК наприкінці серпня зареєстрував учасником виборів "Пору" Годунка та вивів "Пору" Каськіва з блоку "Наша Україна-Народна самооборона". У понеділок ЦВК провела жеребкування учасників виборів щодо порядкового номера в виборчому бюлетеня.

Українська правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі