Події

В Житомирской области 2 мужчин в доме своей знакомой изготовляли наркотики

25 March 2010, 14:36

Нещодавно під час оперативно-профілактичних заходів  з  протидії незаконному обігу наркотиків працівники Новоград-Волинського МВ затримали 34-річну раніше судиму жительку райцентру, яка надавала 2 чоловікам приміщення свого будинку для виготовлення наркотичного засобу – опію ацетильованого («ширки»). При огляді даного помешкання було виявлено посуд, пластикову пляшку з рідиною темного кольору близько 450 мл., одноразові медичні шприци ємкістю 5 мл., які були наповнені рідиною темного кольору до поділки 2 мл. Висновки експертів засвідчили, що вилучині речовини є наркотичними засобами.

Згодом з`ясувалось, що зловмисники реалізовували свій товар переважно молоді. Обсяги виробництва  залежали від кількості замовлення. Чоловіки вже судимі за виготовлення та збут наркотиків, проте, повернувшись з місць позбавлення волі, знову взялись до колишнього «бізнесу».

Нині, проти затриманих порушено кримінальні справи за фактами незаконного виробництва, зберігання та збуту наркотичних засобів (ст. 307 КК України), а проти власниці домоволодіння – за організацію місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, а також надання приміщення з цією метою (ст. 317 КК України, яка передбачає  позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років).

Олена Петрук, Новоград-Волинський МВ УМВС

Житомир.info

 

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі