Події

Вітчим нареченої застрелив занадто старого жениха та планував сховатися на рідній Житомирщині

15 April 2010, 07:48

На Київщині вітчим вбив нареченого своєї пасербиці за те, що той був набагато її старший.

Стосунки 42-річного Олександра і 19-річної Тетяни не влаштовували батьків дівчини.

Хоча самі закохані, попри різний вік, плани мали далекоглядні. Олександр, що працював автомеханіком, познайомив наречену-студентку з матір'ю, все йшло до весілля.

Як розповіли в міліції, матір Тетяни приїхала до дочки у Переяслав-Хмельницький і просила її повернутися додому. Проте отримала від доньки та її співмешканця відмову.

Змиритися з рішенням уже повнолітньої дочки жінка не змогла і попросила допомоги у свого чоловіка. Сподівалася, що вітчима Тетяна послухається. Тим більше, дівчина його боялася, адже той її бив.

Забирати свою пасербицю з чужого дому Василь приїхав з мисливською рушницею. Увірвавшись до будинку закоханих, він відлупцював матір жениха, а потім узявся й за нього.

Чоловік розчохлив рушницю та вдарив прикладом Олександра по голові. Поранений намагався чинити опір, тоді Василь розгорнув рушницю та застрелив його. "Постраждалий як раз знаходився до нього спиною", - розповів заступник керівника Переяслав-Хмельницкього МВ міліції Вадим Боднар.

Після розправи Василь силоміць забрав Тетяну з будинку та віддав під контроль матері. Наказав жінкам іти до міліції, а сам поїхав до Києва. Він планував сховатися на рідній Житомирщині.

В той час поранений Олександр стік кров'ю на очах у своєї матері, яка прийшла до тями після удару.

Убивцю міліція затримала на Київському вокзалі. Він не заперечував свого злочину, але впевнений, що вчинив правильно. Тепер йому загрожує 15 років ув’язнення за навмисне вбивство.

ТСН

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі