Події

В Бердичеве милиция задержала автомобиль с люками и металлом. ФОТОрепортаж

20 April 2010, 17:59

У Бердичеві працівники міськрайвіддіду внутрішніх справ затримали двох чоловіків, котрі перевозили у машині люки. Такі крадіжки віднедавна почастішали, тому що у пунктах прийому на метал піднялась ціна, констатують міліціонери. Реагуючи на скарги водоканалу та жеків, правоохоронці проводили відпрацювання міста і пунктів прийому металобрухту, повідомляє ВІК.

Один з таких заходів приніс результат.

Олександр Велімовський, начальник сектору дільничних інспекторів міліції: «Від довіреної особи, члена громадського формування, було отримано інформацію, що по вулиці Білопільській і Низгірецькій пересувається легковий автомобіль салатового кольору, вказали навіть номер. Одразу виїхала група і даний автомобіль було затримано».

В автівці було двоє чоловіків, у салоні та в багажнику вони везли 4 розбиті на частини люки. Також у них знайшли молот і мішок з металом. За люки зловмисники могли виручити 600-800 гривень, залежно від товщини, кажуть правоохоронці. Тепер замість грошей чоловіки отримають покарання.

Олександр Велімовський, начальник сектору дільничних інспекторів міліції: «На даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи, передбаченою статтею 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі. Буде проведено слідство, встановлюватиметься сума збитку. Осіб перевірятимуть на причетність до скоєння інших злочинів».

Автор: Інна Покотилюк

Камера: Віталій Сінєльніков

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі