Події

Мужчина зарубил топором 26-летнего жителя Житомирской области из-за женщины. Фото

23 April 2010, 12:37

На Київщині під час проведення профілактичних заходів, пов’язаних з відвідуванням помешкань громадян, дільничний інспектор Сквирського райвідділу міліції розкрив вбивство молодого чоловіка з Житомирської області.

Як повідомляє офіційна Інтернет-сторінка УМВС України з посиланням на ВЗГ ГУМВС України в Київській області, тіло 26-річного Михайла вже близько місяця знаходилося в сараї. Там господар садиби, а по сумісництву і головний підозрюваний, вирив для товариша яму глибиною з півметра та присипав покійного землею і камінням. Коли ж за кілька тижнів чоловік побачив на порозі міліціонера, нерви не витримали.

 «Не розумію, що зі мною робилося тоді з переляку. Я вбивати його не хотів, тільки полякати... А як за лопатою в сарай зайду, як гляну, то моторошно. Я і спати не міг та і зараз не можу. Тепер відбуватиму покарання, що ж ще може бути...», - каже 56-річний Микола.

Жінка та горілка стали причиною трагедії. Після розпитої напередодні пляшки оковитої між чоловіками виникла сварка. Михайло – сусід колишньої співмешканки підозрюваного – почав доводити, що тільки дурні не можуть вжитися з такою чудовою господинею. Микола, який до цього співмешкав з Іриною півтора роки, на це відповів брудною лайкою, за що добряче отримав від молодшого товариша поліном.

«Він мене тоді сильно побив, - розповідає затриманий. – Коли ж Михайло ліг і, повернувшись обличчям до стіни, заснув, я зі злості взяв сокиру та вдарив…».

Під час подвірного обходу (фото) сусідка розповіла дільничному, що одного разу зайшла до Миколи в будинок і побачила на стінах бурі плями. Чоловік пояснив, що нібито порізав палець. Особливої уваги цьому вона не приділила, бо навіть подумати не могла, що сусід здатен на вбивство, адже він завжди спокійний, урівноважений і по хазяйству допоможе.

Після візиту допитливої сусідки Микола забілив стіни, помив підлогу та сховав знаряддя злочину. Вже по приїзду на місце події слідчо-оперативної групи працівники міліції виявили плями крові лише на матрасі.

Наразі зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Сквирського РВ, стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст 115 Кримінального кодексу України. У скоєному Микола зізнався. За вбивство чоловікові загрожує до 15 років в’язниці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі