Україна

Азаров назвав опозицію бандитами

28 April 2010, 18:43

Бандити і їхні спільники - так Прем'єр Микола Азаров назвав опозицію, яка напередодні намагалася заблокувати голосування у Верховній Раді з приводу Чорноморського флоту.

Азаров пообіцяв припинити безкарність депутатів, які вдаються до таких дій. Угода про базування чорноморського флоту Росії в Криму до 2042-го року - це не остання важлива українсько-російська домовленість - сказав сьогодні міністр закордонних справ Костянтин Грищенко. Чекайте 17-го травня - сказав чільник МЗС, маючи на увазі візит до Києваросійського Президента. Водночас найближча українсько-російська зустріч має відбутися вже цієї п'ятниці - це буде засідання міжурядової комісії. Як повідомив прем'єр Азаров, на ній  обговорюватимуються пропозиції його російського колеги - Володимира Путіна про співпрацю з Україною в галузях ядерної енергетики, ремонту автошляхів, авіабудування.

Микола Азаров, прем'єр-міністр України: "Прем'єр Російської Федерації здійснив робочий візит в Україну і зробив дуже масштабну пропозицію в галузі ядерної енергетики, всім причетним до цього мінінстерствам та відомствам треба опрацювати її і на засіданні робочої комісії представити обгрунтовану солдідну пропозицію української сторони. Також вчора в телефонній розмові зі мною голова уряду Росії Володимир Путін висловив готовність іти ще далі, інвестувати в українську економіку, кредитувати українські та спільні проекти".

 

5 канал

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі