Події

В Житомирской области загорелся ночной клуб. ФОТО

9 May 2010, 08:54

 В той час, коли на центральній вулиці Бердичева мав стартувати легкоатлетичний пробіг, а городяни збиралися до Палацу культури на святковий концерт, присвячений Дню Перемоги, у нічному клубі «Дизель» сталася пожежа. За попередньою інформацією рятувальників, загоряння виникло над барною стійкою.

Володимир Жезлов, керівник фірми, що встановлювала сигналізацію: «Год назад была оборудована пожарная сигнализация, сделан проект и оборудовано все помещение. Ежемесячно проводились проверки и регламентные работы, в журналах записи имеются записи. Сегодня сигнализация сработала, группа прибыла через 2 минуты. Подъехали и приступили к работе».

Сергій Савін, начальник 3-го караулу: «У гасінні пожежі було задіяно три відділення – окремого поста і СДПЧ-9. Було подано два стволи «Б» і один на захист сторони кінотеатру», - пише 

Приміщення кінотеатру, де розташований «Дизель», не постраждало, чого не скажеш про кафе-бар.

Сергій Савін, начальник 3-го караулу: «Вигоріла на першому поверсі барна стійка і стіни біля неї, а також близько 15-16 квадратних метрів покрівлі над стійкою. Інспектор буде з цим розбиратися і тоді будуть встановлюватись причини пожежі”.

Труднощі під час роботи, каже пожежний, виникали через сильне задимлення та зачинені евакуаційні виходи. Попри це, вогнеборці за лічені хвилини впорались із надзвичайною ситуацією.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі