Події

І ЗНОВУ ПРО ШАХРАЙСТВО

30 September 2007, 07:42

Попри всі застереження правоохоронців жителі нашої області час від часу стають жертвами шахраїв. Найчастіше від витівок пройдисвітів потерпають літні люди та неповнолітні. Випадок, який нещодавно стався з 14-річною жителькою м. Житомира, є класикою жанру.

28 вересня о 16 годині до Житомирського МВ звернулась жителька обласного центру, повідомивши, що цього ж дня по пров. Виробничому до її неповнолітньої дочки, учениці 9 класу однієї з житомирських загальноосвітніх шкіл, підійшли дві невідомі жінки, які під виглядом зняття порчі заволоділи грошима у сумі 4 тис. 300 гривень та ювелірними виробами із золота на загальну суму близько 5 тис. 430 гривень.

Наразі правоохоронці вживають заходів щодо встановлення та безпосереднього затримання осіб шахрайок.

От і робіть висновки. Про шахрайства можна говорити і писати багато, та тільки усього все одно не перекажеш. Аби тільки ці слова досягали нашої з вами свідомості з таким же успіхом, як сягають її своїми балачками пройдисвіти.

У переважній більшості подібні злочини на території області вчиняються так званими гастролерами. Охочі збагатитись за чужий рахунок вибирають своїми жертвами найбільш незахищених та уразливих громадян. Твердження про те, що шахраї володіють прийомами гіпнотичного впливу на людину, на думку правоохоронців, є нічим іншим, як спробою виправдати свою легковірність та наївність. Не дозволяйте шахраям приспати вашу пильність. Не забувайте про власну безпеку.

Якщо ж Ви стали жертвою подібного злочину, негайно зверніться до міліції. Телефон 02 працює цілодобово.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі