Події

У Житомирі ще одна жертва на гачку у пройдисвітів

8 October 2007, 09:25

Про шахрайства можна говорити і писати багато, та тільки усього все одно не перекажеш. Аби тільки ці слова досягали нашої з вами свідомості з таким же успіхом, як сягають її своїми балачками зловмисники. Інакшого способу боротися з шахраями, на жаль, поки що просто не існує. Головна наша помилка у тому, що ми чомусь починаємо довіряти зовсім незнайомим людям.

Як повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області 5 вересня до Корольовського ВМ звернулась 40-річна жителька м.Житомира, повідомивши, що близько 18 години невідома жінка, зловживаючи її довірою, шахрайським шляхом проникла до будинку завниці та заволоділа її майном, а саме грошима в сумі 200 гривень та ювелірними виробами із золота на загальну суму 2 тис. 870 гривень.

Наразі правоохоронці вживають заходів щодо встановлення та безпосереднього затримання осіб шахрайок.

Лиходії можуть завітати до Вас під будь-яким приводом (складання списків на отримання матеріальної допомоги, заміна грошових купюр, пропозиція щось придбати тощо) з метою оглянути житло та, по можливості, щось викрасти або ж просто видурити гроші. Шахраї – тонкі психологи. Це єдиний дар, яким вони володіють, відчуваючи Ваш настрій, і вдало користуються ним.

Якщо на Вашій вулиці з’явились незнайомці, поведінка яких викликає у Вас підозру, запам’ятайте або запишіть їх прикмети, марку автомобіля, на якому вони приїхали, а також його колір та номерний знак. Це допоможе правоохоронцям в подальшому відшукати можливих зловмисників.

Якщо ж Ви стали жертвою подібного злочину, негайно зверніться до міліції. Телефон 02 працює цілодобово.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі