Події

У Житомирській області жінка підпалила чоловіка.Та ще багато екстримального

8 October 2007, 17:15

За минулий тиждень на пульт оперативно-чергової служби “01” надійшло 86 повідомлень про надзвичайні події або загрозу їх виникнення, повідомляє прес-служба ГУ МНС України в Житомирській області.

 Серед них 30 пожеж, 22  ДТП, 24 випадки травматизму. Надійшло 5 повідомлень про виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів.  Всього під впливом різних факторів в області 12 осіб загинуло та 46 травмовано.

4 жовтня  до Олевської районної лікарні з опіками спини,  шиї, верхніх, нижніх кінцівок та верхніх дихальних шляхів  госпіталізовано 61-річного жителя с. Діброва Олевського району. У розпалі сімейної сварки його облила горючою рідиною та підпалила дружина. Як треба було довести жінку, щоб вона вибрала такий спосіб переконання.

Знову горять автівки.

У Житомирському районі згорів «Запорожець». В Коростені вогонь пошкодив ВАЗівську «шістку». За останні два тижня горіло 9 машин.

У перший день жовтня у Житомирі отруївся чадним газом 48-річний чоловік, якій  вирішив «всього лише» викурити цигарку у ліжку.   

У суботу  в Червоноармійському та Любарському районах  дітки бавились з вогнем  та спалили сарай та хлів.  

Ми збираємо гриби – гриби збирають жертви.

В Овруцькому районі, мабуть, найбільш неїстівні гриби. За минулий тиждень 5 тамошніх мешканців госпіталізовані з отруєннями. Ще один чоловік отруївся у    Червоноармійському районі.

У цьому році  через отруєння алкоголем та продуктами харчування 135 осіб загинули, що на  2/3 більше ніж минулого року. На сьогоднішній день зареєстровано 18 випадків отруєння грибами, 5 осіб загинули, в тому числі – 3 дітей.

Дуже часто діти страждають через неувагу дорослих.

Тільки за вихідні до обласного опікового центру госпіталізовано двох однорічних хлопчиків з опіками окропом. Зараз в центрі на лікуванні знаходяться 8 дітей, троє у тяжкому стані.  

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі